2008-12-07

Wat is heilig en veilig

Men kan er voor kiezen, een stoffelijk, sterfelijk wezen als baas van je ziel of een onstoffelijk, onsterfelijk wezen als baas van je ziel.
Die keus bepaalt de eigen toekomst.
Die keus is vrijwillig of afgedwongen (dwingen kan aangenaam overkomen -verzet laat na- of onaangenaam -verzet treedt op).
De ene baas heeft de andere geschapen en de inbeelding van de andere heeft een open deur ingetrapt. Wie wil een baas die open deuren intrapt.
De ene heeft alles uitgevonden, zelfs het idee uitvindingen en de andere is zich in het zweet aan het zwoegen of laat dat betaald (loondienst giften, collectes, donaties, weekaanbiedingen, corruptie) doen door anderen, om het geheim van alle dingen te ontsluieren in Quasar U12NMG , 4e kwadrant terwijl dat in de spiegel en erna zit -wat een hoop raketbrandstof scheelt en veel sneller ook nog (300.000 km /h maar voilgens mij is er nog iets dat sneller is).

De ene versnelt communicatie via bypasskanalen die zintuigen te boven gaan, de andere verheerlijkt zintuigen en waarneming en alles wat erbuiten valt "is minder", verdient gen woord.

De ene houdt je vast als je struikelt, een kuil niet ziet, heet hoeder, herder, de andere noemt zich herder en eet zwijgend in het duister ongezien als een wolf, is een wolf die niets overlaat van zielen, want acht zich gelijk of hoger dan HKBH.

Ik heb geen pottenbakker gezien die geschapen werd door een pot behalve in het brein van een dwaas. Wijs is wie de eer geven aan HKBH, wie geen mens kan doorgronden net zoals een gebakken pot geen ogen heeft om mee te zien.

Het mooiste gebaar is nog steeds het gebaar van Liefde, mededogen, genegenheid, dat zich bloot durft geven in de zekerheid dat er niets sterkers is.
Als je het niet gelooft geldt het niet (althans niet voor JOU):
Liefde overwint alles.


---