2009-08-16

De sTuiTeR-recessie

Als de wijn een krans behoeft is de wijn mogelijk niet goed.

Wordt de recessie goed opgelost, -voor wie voor wie voor wie, dan komt de EER echt wel bij de mensen die dat goed geregeld hebben. Geen sigaren uit eigen doos aub -haastig buit spoedig roof-
Olieprijzen stijgen omdat bepaalde beleggers en bonus-apen een beperkt hersenvolume hebben -haastig buit. Een overheid die zich laat misbruiken als supergeldsluis -spoedig roof- voor zulke "marktwerking" idem dito.
Meneer Mevrouw kunt u mij zeggen wie de overheid is? Ja hoor. Alsmaar rechtuit en niet rondkijken hoor, daar is het bos.
Heerlijk Jamin-ijs in 1960; fl 0,25 (ong €0,10) (als ik me goed herinner). Een LaVeneziaatje 2009 2 bolletjes: €1,30
Mensen zijn niet de bevolking volgens de politiek, dat zijn hun broodheren. De fiscaalmanagers van het VNO en zo.
Zonder die is er immers geen politiek?
De politiek is een bumper geworden voor dat deel van het bedrijfsleven dat niets ontziend onze miljarden rooft en daarbij uitholt. Bewijs? Een minister stapt tegenwoordig niet meer op bij gezichtsverlies. De bumper wordt gewoon uitgedeukt.
Wat een verademing om Neelie Smit-Kroes te hebben, voorwaar iemand met pit en tanden.
Uitholt? Ach, de euro was al hol. De schijnstop in de inflatie is alleen maar de adempauze voor de volgende recessie-hap van Tirannosaurus Rechts-en-Links.
Waar is het Midden? Heel beschaafd Dalai Lama's aan het ontwijken uit angst voor de vlammen uit de bek van de draak.
Enkele ridders blijven vechten en oogsten lof voor het beschermen van de vredelievende-voorbeeldvorst met de blote arm en de warme glimlach.
Ons land is iets meer waard geworden met het ontvangen van Tenzo.
Minder "meer" dan bij la douce France, waar hij ereburgerschap kreeg.

Opwellende benoudheden worden ge-enthousiasmeerd verhuld met Spitsvondigheden rond positieve ondernemers -mits goedgekeurd door de hebzucht van de bank, ondertussen zenuwachtig frommelend in de binnenzak aan de olie-aandelen verdelende gesmeerde dividenderende divides (= verdelen, de buit, haastig, spoedig roof).

---